Syklist omkommet i kollisjon

Politiet bekrefter at en mannlig syklist har omkommet på Hangerslettvegen på Byneset.

Saken oppdateres.

Klokken 13.51 skrev Trøndelag politidistrikt på Twitter at en sykkel var truffet av en traktor på Byneset.

Like etter klokken 14.15 melder politiet at én person er bekreftet omkommet.

Ulykken skjedde på fylkesvei 831, som strekker seg rundt Byneset. Vegtrafikksentralen melder klokken 20.07 at veien er åpnet for trafikk igjen.

I følge

Den omkomne skal ifølge politiet være en mann i 70-årene.

- Han var i følge med minst en annen syklist, det er uklart om det var flere til stede. Vi vet fremdeles lite om hvorfor denne ulykken skjedde, opplyser operasjonsleder Ole Petter Hollingen ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Adresseavisens fotograf på stedet forteller om en uoversiktelig situasjon.

- Ulykken har skjedd i en uoversiktelig nedoverbakke. Veien er smal her, med en bratt sving. Den omkomne syklisten har vært i følge med minst en annen syklist, forteller Adresseavisens fotograf, Kristian Helgesen.

Pårørende på stedet

- Vi har nå to patruljer på stedet. Syklistens pårørende er også på stedet, så vi har viktig krisearbeid å ta oss av. Vi kan ikke si noe om hendelsesforløpet ennå, etterforskningen er i en tidlig fase, opplyste operasjonsleder Arnt Harald Aaslund til Adresseavisen tidligere i ettermiddag.

Saken oppdateres.

På forsiden nå