Sølvhunden-grossistene

Ingen over, ingen ved siden av Birgit Westgård etter at hun lørdag vant Sølvhundutstillingen for syvende gang.

Seierskvinnene: Birgit Westgåd (t.v.) med Mälarens Rr-Alphaville og Vigdis Nymark med irsksetteren Valaskjalvs Askur tilhører den absolutte eliten innen fuglehundsporten i Norge.  Foto: stein slettebak wangen

Saken oppdateres.

Men tvillingssøster Vigdis Nymark følger hakk i hæl med fem seire i landets mest prestisjefulle utstilling for fuglehunder.

I Granåsen i Trondheim sto slaget i finalen mellom nettopp søstrene, som mønstret hver sin fra før av meget meritterte bikkje: Westgård den strihårede vorsteheren Mälarens Rr-Alphaville og Nymark irsksetteren Valaskjalvs Askur.

Dommer Oscar W. Nilsen valgte til slutt den kraftfulle hannhunden til Westgård, til daglig kalt Schnell og som har vunnet stort sett hver eneste utstilling den har deltatt på i både inn- og utland.

Vigdis Nymark på sin side ble hedret av Sølvhunden-arrangør Nordenfjeldske Fuglehundklub for sin mangeårige innsats for klubben og fuglehundsporten.

LES OGSÅ: Hundedommer Arne Foss flyr verden rundt i jakten på den perfekte hund

STORT BILDEGALLERI: Se de flotte kattene som besøkte Trondheim

Birgit Westgård vant Sølvhundutstillingen for syvende gang. Til høyre i bildet står dommer Oscar W. Nilsen. 
        
            (Foto: stein slettebak wangen)

Birgit Westgård vant Sølvhundutstillingen for syvende gang. Til høyre i bildet står dommer Oscar W. Nilsen.  Foto: stein slettebak wangen

På forsiden nå