Sjetne skolekorps

I går: kansellert fly og måtte levere tilbake godteri. I dag: rekker ikke forhåndsbestilt musikal

Forsinket fly og trøbbel med buss gjør at skolekorpset fra Trondheim går glipp av «Matilda»-musikalen i London.

Saken oppdateres.

- Vi vil definitivt ikke rekke musikalen, skriver korpsleder Tore Skaret til Adressa.no på sms.

Etter flere timer med håp og veninting har Sjetne skolekorps gitt opp troen på å rekke musikalen «Matilda» som startet 20.30 norsk tid.

Flyet fra Værnes ble en time forsinket og lang venting på bussen de hadde forhåndsbestilt, gjør at korpset kommer enda senere fram enn de håpet på i går.

Adressa.no skrev om Sjetne skolekorps torsdag kveld, da flyet deres til London ble kansellert på grunn av dårlig vær på Gatwick. Det førte til at alle sammen måtte levere alt godteriet de hadde kjøpt på tax free og at de måtte overnatte på Stjørdal.

Skaret var svært kritisk til deres behandling av Norwegian, som skulle ha flydd dem over til England. Nå ser det ut som at enda mer av korpsets planer støter på samferdselsproblemer.

Da Skaret og resten av korpset hadde kommet på hotellet torsdag kveld hadde de fortsatt håp om at ikke skulle gå glipp av alt de hadde planlagt på fredag.

- Vi regner med at vi rekker musikalen nå, men de andre planene vi hadde lagt opp til ryker nok, sa Skaret torsdag kveld.

Slik gikk det ikke.

Sjetne skolekorps skulle etter planen være noen dager i London før de skulle dra videre til Scarborough i England. Der skulle de delta på en stor musikkfestival.

- Nå er planen å kjøpe pizza og ta med på hotellet, sier Skaret på telefon. 

- Jeg er utrolig imponert over ungene, vi har jo klart å holdt humøret oppe. Og vi håper at vi har brukt opp kvoten med uflaks, fortsetter han.

På forsiden nå