Kvinne skutt i foten på vei fra jobb

Politiet ønsker tips etter at kvinne ble skadd i Bjørndalen.

Skuddet skal ha kommet fra vestsida, på oversiden av veien i retning Saupstad. (Til venstre i dette bildet). Kvinnen kom syklende nedover veien da hun ble truffet.  Foto: Finn Walther

Saken oppdateres.

Det var torsdag 30. juni i 17-tiden at en kvinne på sykkel ble skutt i leggen på vei fra jobb. Hendelsen skjedde i Bjørndalen like sør for innkjøringen til Nyveilia. Ifølge etterforskningsleder Geir Bakkhaug ved Heimdal Politistasjon tyder det, med tanke på hvilken retning kvinnen syklet og hvor hun ble truffet, at skuddet skal ha kommet fra vestsida, på oversiden av veien i retning Saupstad.

LES OGSÅ: Drev blinkskyting ved lekeplass

Måtte til legevakten

Prosjektilet gikk så langt inn i kvinnens legg at hun måtte sendes til legevakten på St. Olavs Hospital for å få det deformerte prosjektilet operert ut. Det dreier seg antageligvis om en lettere type våpen. Det kan være snakk om et luftgevær. Kvinnen, som er 19 år gammel, har det etter forholdene nå bra. Hun er ifølge Bakkkhaug nå tilbake på jobb igjen.

LES OGSÅ: Katten Nusse ble skutt i hodet med luftgevær

Kunne gått verre

- Hun har vært heldig med tanke på hvor prosjektilet traff. Om det hadde truffet et annet sted kunne dette ha vært langt mer dramatisk, avslutter Bakkhaug.

For tips på dagtid, ring tlf. 72596220. For tips på ettermiddag og kveldstid, ring tlf. 48011510.

På forsiden nå