Søndag kveld klokka 22.00 starter Statens vegvesen med asfaltarbeid på to forskjellige strekninger i Sør-Trøndelag. Det skriver Statens vegvesen i en pressemelding.

Statens vegvesen vil legge asfalt om natten på strekningen mellom Solsiden og Nyhavna.

700 meter langt

Entreprenøren skal frese bort gammel asfalt og legge ny på fylkesvei 630 i Støren sentrum. Det er en 700 meter lang strekning som vil få en oppussing i lppet av de neste nettene.

Natt til mandag vil det være manuell dirigering med ledebil på strekningen frem til klokka 06.00. Natt til tirsdag og natt til onsdag starter arbeidet klokka 20.00 og holder på til klokka 06.00.

- Vi ber folk om at folk ikke parkerer bilene sine langs fylkesvei 630 i Støren sentrum de nettene arbeidet foregår, sier byggeleder Linda Pettersen i Statens vegvesen i pressemeldingen.

Frem til fredag

Men det er ikke bare i Støren at det blir vei i vellinga. Også fylkesvei 902 på Østre Rosten i Trondheim får ny asfalt like sør for forbrenningsanlegget og til Kroppanmarka. Asfaltarbeidet vil pågå fra klokka 20.00 til 06.00 hver natt frem til fredag morgen. Også her vil det være manuell dirigering med ledebil.

Årsaken til tidspunktet for de to asfaltarbeidene er at vegvesenet får gjort jobben mens det er lite trafikk på veiene.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.