Fuchsia-elskere møttes på Ringve

Arenaen var pyntet med blomster i alle farver da fuchsiaildsjeler møttes på Ringve i helgen.

Fuchsia så langt øyet kan se på Ringve søndag.  Foto: Beate Guldahl

Saken oppdateres.

Det årlige treffet med utstilling, salg og auksjon pågikk både lørdag og søndag ved Ringve Botaniske hage på Lade med blomsterelskere fra hele Trøndelag.

Medlemmene hadde med seg sine fineste blomster som de stilte ut. Besøket var godt begge dagene, men antall utstilte blomster var noe lavere enn tidligere.

Fuchsia 

- Vi er godt fornøyd med arrangementet. Folk møter opp fra hele Trøndelag, og noen også fra andre steder i Norge. Salget gikk godt, og mange var ivrige på auksjonen der de kan gjøre et kupp på nydelige fuchsia eller perargonium. Med lotteri og kaffesalg fikk vi inn en bra sum penger, sier Kirsten Øyum, leder i Trønderfuchsia.

Mange sikret seg flotte fuchsiar til en billig penge under den årlige auksjonen på Ringve søndag. Auksjonarius Ole Øyum (t.v.) og Knut Eide. 

Ifølge lederen fikk de skryt for den varierte og flotte utstillingen av blomster på Ringve. Hun forteller at medlemstallet nå er rundt 130. De kommer fra hele Trøndelag. I tillegg til utstilling og møter har de et vårtreff der medlemmene kan bytte eller selge fuchsia seg i mellom. Også den årlige bussturen der medlemmene kan besøke en flott og blomsterrik hage, er populær.

Fuchsia 

Fuchsiautstilling Ringve 

På forsiden nå