Anmeldte toalett-voldtekt på utested i Trondheim

Fredag kveld varslet den unge kvinnen politiet om at hun var blitt utsatt for en overfallsvoldtekt på et toalett ved utestedet Studio 26. Politiet vil ha tips i saken.

Anmeldte voldtekt: Kvinnen i starten av 20-årene har anmeldt en voldtekt her på utestedet Studio 26 fredag kveld. Politiet har sikret seg overvåkningsbilder fra stedet, men ingen er pågrepet så langt. 

Saken oppdateres.

- Ingen er så langt pågrepet eller siktet i saken, sier John Ola Volden som leder voldtektsteamet ved Trøndelag politidistrikt.

Han opplyser at den anmeldte voldtekten skal ha skjedd på et toalett ved utestedet Studio 26 nederst i Nordre gate i Trondheim. Den fornærmede kvinnen, som er i starten på 20-årene, har forklart at gjerningsmannen var ukjent, og at de ikke har hatt kontakt tidligere.

LES OGSÅ: Flere vitner avhørt om mulig voldtekt

Har gitt beskrivelse

- Hun var på et toalett i andre etasje på utestedet da mannen tar seg inn og gjennomfører voldtekten, sier Volden.

Han opplyser at kvinnen videre har gitt følgende beskrivelse av mannen, som politiet nå håper å finne:

- Han er av norsk opprinnelse og i 20-årene med kort hår, sier Volden, og legger til at den anmeldte ugjerningen skal ha skjedd klokken 23.50 fredag.

- Hvis det er noen som har vitneobservasjoner fra dette tidspunktet, er vi interessert i dette. Folk kan ringe politiet på telefon 02800, sier Volden.

LES OGSÅ: Dømt til syv års forvaring for voldtekter av to prostituerte

Sikret videoovervåkning

Politiet har jobbet mye med voldtektssaken gjennom helga. Det er sikret biologiske spor og det er gjort både vitneavhør og avhør av den fornærmede kvinnen.

- Vi fikk melding om saken rett etter at det hadde skjedd, og fornærmede ble ivaretatt av både politi og helsevesen, sier Volden, og legger til at kvinnen har vært til undersøkelse ved voldtektsmottaket.

Politiet har også sikret seg videoovervåkning fra utestedet som, ifølge Volden, hadde 550 gjester i 23-tiden. Dette materialet skal nå gjennomgås.

- Vi har kommet godt i gang med etterforskningen, men fortsetter med både taktisk og teknisk etterforskning, sier Volden.

Adresseavisen har vært i kontakt med daglig leder ved utestedet. Han ønsker ikke å kommentere saken.

Vil ha tips: John Ola Volden leder voldtektsteamet ved Trøndelag politidistrikt. Han opplyser at politiet gjerne vil ha tips om noen har opplysninger om den anmeldte voldtekten fredag kveld. 

Vil ha tips: John Ola Volden leder voldtektsteamet ved Trøndelag politidistrikt. Han opplyser at politiet gjerne vil ha tips om noen har opplysninger om den anmeldte voldtekten fredag kveld. 

På forsiden nå