Flere slagsmål natt til søndag

Travel natt for politiet.

Politiet rykket ut til en slåsskamp i Nordre gate. 

Saken oppdateres.

Det ble nok å gjøre for politiet i Trøndelag natt til søndag. Rundt klokka ett var flere personer var involvert i en slagsmål utenfor et utested i Nordre gate. Én mannsperson i 20-årene ble pågrepet.

- Han hadde tidligere på kvelden fått pålegg om å forlate byen, så han ble henta inn denne gangen. Vi har i tillegg gitt flere andre beskjed om å forlate byen, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund til Adresseavisen.

Et par timer senere var det nok en gang slåssing utenfor et utested i MIdtbyen. Også her ble én person pågrepet.


Bitt og sparket

En annen voldsepisode fant sted på Buran sent på natten.

– Vi ble ringt opp av en medler klokka 04.35, som sa han så en mann bli bitt av en hund og sparket av hundeeieren, sier Aaslund.

Innen politiet kom dit var det rolig. De møtte en mann med blod i ansiktet som hevdet han hadde snublet, og ellers var lite pratsom. Ingen mann med hund ble funnet.

Råning på Kyrksæterøra

Også utenfor Trondheim var politiet aktive natt til søndag. Blant annet fikk de flere meldinger om råning på Kyrksæterøra.

- Det skal være høy musikk og til sjenanse for beboerne, så vi er på stedet for å roe ned forholdene, sier Aaslund.

På Rissa ble en person lettere skadet under slåssing i forbindelse med en privat fest. Politiet hjalp mannen med å komme seg til lege for behandling.

To slagsmål på samme fest

I Nord-Trøndelag måtte politiet to ganger stoppe slagsmål ved en fest i Nordli i Lierne. En mann ble slått ned, og en politimann fikk en skade i hånda. Totalt ble fire stykker pågrepet.

– To stykker ble anmeldt for ordensforstyrrelse, én for forulempiing av offentlig tjenestemann, og én ble anmeldt for voldsutøvelse, sier operasjonsleder Jan Tore Tiltnes til Adresseavisen.

På forsiden nå