OmAdressert:

- Trondheim må bli en internasjonal by igjen

Eli Arnstad, som er gjest i Adresseavisens podcast «OmAdressert» denne uka, håper Trondheim igjen kan bli en internasjonal by, slik byen var da Nidarosdomen ble bygd og var et sentrum for pilegrimsvandring.

I levende live. Adresseavisens podcast «OmAdressert» ble spilt inn live på Byscenen foran folkemøtet om byutvikling onsdag kveld. Fra venstre debattleder Harry Tiller, Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og spesialgjest Eli Arnstad.  

Saken oppdateres.

- Når jeg får gjester hit om 30 år tar jeg dem først med til Nidarosdomen, det er starten på hele oppbyggingen av Trondheim som by og et eksempel på en internasjonal forankring her i byen. Trondheim må igjen bli den samme internasjonale byen som vi var den gang. Da trakk folk til Trondheim fra hele Europa. Det er teknologien som skal bli den nye Nidarosdomen, sier Eli Arnatad, direktør i Sparebank 1 Midt-Norge og styreleder i Næringsforeningen i Trondheim.

Her kan du høre podcasten:


LES OGSÅ: Folkemøte om byutvikling: - Politikerne roter det til

Live for første gang

Denne utgaven av «OmAdressert» ble spilt inn live foran publikum i forkant av det store folkemøtet om byutvikling onsdag kveld.

I tillegg til å snakke om de lange linjene i byutviklingsdebatten er panelet innom den store internasjonale forsker- og musikkfestilvalen «Starmus» som kommer til byen neste år, og statsminister Erna Solbergs hyllest av bokseren Cecilia Brækhus etter seieren i tungvekstmatchen hennes på norsk jord.

LES OGSÅ: Kommentar: Enighet, men bare et stykke på vei

LES OGSÅ: Livestudio - vi fulgte folkemøtet direkte

Slik hører du podcasten

Du kan lytte til podcasten via denne linken, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Du kan også abonnere og lytte til «OmAdressert» via iTunes ved å følge denne linken. 
På forsiden nå