For første gang ble det lørdag arrangert halloweenfest på Voll gård. Bak arrangementet står prosjektet «OpplevelsesVoll» som er et samarbeid mellom Voll gård, Strinda frivilligsentral og kulturenheten i Trondheim kommune.

BLI MED PÅ FESTEN - SE VIDEOEN I VINDUET OVER

- Halloween er en av de nye tradisjonene som virkelig er ekskluderende. Det er mange som ikke har noen å gå sammen med denne kvelden og som ikke blir invitert på halloweenfester. Vår oppgave er å være inkluderende. Så vi fant ut at vi ville bruke denne anledningen til å lage et inkluderende arrangement, sier prosjektleder for OpplevelsesVoll, Hege Sivertsvik.

Les også: - Mange barn går med klump i magen i disse dager

Prosjektleder i «OpplevelsesVoll», Hege Sivertsvik, tror halloweenfeiringen kan ekskludere mange barn og unge. Foto: Frank Lervik

Barna gikk først gjennom en «skrekkløype» i området rundt gården. På låven satt en frivillig far og leste skumle historier. Det ble også servert gresskarsuppe og grillpølser.

- Dette er helt nytt for oss så vi hadde ingen anelse om hvor mange som kom. Nå er det over åtti her, og det er akkurat passe med tanke på hvor mange frivillige voksne vi har fått med oss, sier en strålende fornøyd prosjektleder.

Les også: Her får du billigst halloween-godt