BMW-tyvene herjer fremdeles i Trondheim. Natt til tirsdag fikk politiet melding om et innbrudd og et innbruddsforsøk i to forskjellige BMW-er som sto parkert på Byåsen.

- Sov med vinduet åpent

Adresseavisen har vært i kontakt med bileieren som klarte å forhindre at tyvene ribbet bilen for utstyr.

- Vi lå på soverommet, med vinduet åpent og bilen parkert rett på utsiden. Kona våknet i 04-tida av at noen dyttet igjen soveromsvinduet fra utsida, forteller bileieren, som ønsker å være anonym.

- Hun sto opp og så to menn på utsida. Den ene dro på en blå søppelsekk, mens den andre hadde sekk på ryggen. Hun ropte «hei!» og da la de på sprang opp bakken, sier BMW-eieren. Han eier en ny BMW-modell.

Fant annen BMW uten ratt

Politiet ble varslet umiddelbart og politiet dro til stedet, men uten å finne de som hadde vært utenfor soveromsvinduet til BMW-eierne i Ferstadbakken.

Men like etterpå ble en BMW med knust bilrute funnet av politipatrulje i området William Farres veg/Skavlans veg på Byåsen. Her var ruta knust og bilrattet forsvunnet.

Proffe BMW-tyver har siden i sommer herjet i Sør-Norge, nå har de kommet til Trøndelag. Finans Norge anslår at hvert tyveri koster forsikringsselskapene i snitt 120 000 kroner

Siden fredag i forrige uke har åtte BMW-er blitt ødelagt etter at tyver har stukket av med ratt og annet utstyr. Natt til mandag ble hele fem nye innbrudd registrert på Heimdal.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.