OmAdressert:

- Vi har for like meninger

- Journalister og kommentatorer i norske medier er for like og har for like meninger.

Terje Eidsvåg, til venstre, Tone Sofie Aglen og Harry Tiller gir deg denne ukas OmAdressert.  Foto: Espen Bakken

Saken oppdateres.

Det mener Adresseavisens politiske redaktør, Tone Sofie Aglen.

Medias troverdighet

OmAdressert diskuterer blant annet medias troverdighet i en tid der USAs president Donald Trump utfordrer fakta og kritisk journalistikk. Samtidig blogger innvandringsminister Sylvi Listhaug igjen, og anklages igjen for å bruke Trump-retorikk i sin kritikk av norske journalister og mediehus.

- Journalister må finne seg i å bli kritisert når vi gjør feil og våre fakta ikke stemmer, men mange har kanskje ikke tatt innover seg at media har en plikt til enhver tid å se med kritiske øyne på de som har makt, sier kommentator Terje Eidsvåg.

Kokkekamp og kulturtips

I tillegg til Trump, Listhaug og journalistikk er OmAdressert innom kommunesammenslåing og tvang, norsk kokkekunst som oppnår internasjonal anerkjennelse og du får også med deg ukas kulturtips i denne podcasten.

Du kan lytte til OmAdressert via denne linken, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Bruker du iTunes så finner du vår podcast vår her.

SI GJERNE DIN MENING OG KOM MED REAKSJONER I DEBATTFELTET NEDERST I DENNE ARTIKKELEN


På forsiden nå