Mann slått ned og ranet

Angrepet og frastjålet mobiltelefon ved Ladehammeren i Trondheim.

En mann i 20-årene fortalte politiet at han hadde blitt ranet i nærheten av krysset Strandveien - Lade Allé.  Foto: frank lervik

Saken oppdateres.

En mann i 20-årene ble slått ned og ranet i nærheten av krysset Strandveien - Lade Allé ved Ladehammeren natt til tirsdag. Den fornærmede ble sendt til legevakten på St. Olavs Hospital for undersøkelse. Politiet søkte i området i natt, men har så langt ikke pågrepet noen gjerningsmenn.


 

- Mannen ringte selv til oss og varslet om at han hadde blitt overumplet og ranet da han var på vei hjem. Meldingen kom til oss klokken 2.04. Da hadde det gått en stund siden hendelsen fant sted fordi han hadde blitt frastjålet telefonen, opplyste operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt tirsdag morgen.

Politiet har snakket med den fornærmede som skal ha fått bruddskader i nesen under angrepet.

- Han har beskrevet to gjerningsmenn som begge er over 175 centimeter høye. Den ene var mørkkledd. Den andre hadde på seg en beige eller kakifarget jakke med flettemønster. Vi har ikke så mye å gå etter, men dette er i utgangspunktet en stygg sak som vi etterforsker videre, sier krimvaktleder Berit Wibe Hilmarsen. 

Politiet ønsker tips fra publikum som kan ha opplysninger om det som skjedde.

Politiet søkte natt til tirsdag etter gjerningsmenn som skal ha angrepet og ranet en mann i 20-årene her i Lade Allé i Trondheim.   Foto: Rune Petter Ness

 
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå