Hedret kontinuitetsbærere

Selv om mye har forandret seg skal posten fortsatt frem. Kjellrun Fånes og Egil Iversen har til sammen 85 års tjeneste i Posten Norge.

Stødig gjeng: Egil Iversen (til venstre) og Kjellrun Fånes ble hedret for lang og tro tjeneste nylig. Her flankerer de daglig leder Morten Stene ved Trondheim sentrum postkontor. 

Saken oppdateres.

Nylig mottok begge medaljen for lang og tro tjeneste. De to 63-åringene har jobbet i Posten i henholdsvis 43 og 42 år, og er fortsatt i jobb. Fånes startet i 1974 og Iversen i 1975.

– Dette er allsidige medarbeidere med en uvurderlig kompetanse for Posten. Medaljen for lang og tro tjeneste er veldig fortjent, sier daglig leder Morten Stene ved Trondheim sentrum postkontor.

LES OGSÅ: Posten-resultat preget av digitalisering og nedbemanning

– Bærebjelker

Fånes har jobbet med salg og kundebehandling, mens Iversen har jobbet mye med sortering og distribusjon. De siste årene har begge jobbet ved Trondheim sentrum postkontor. Stene trekker frem at Posten de siste årene har vært preget av omstilling og tilpassing til dagens og framtidas utfordringer.

– Kjellrun og Egil har stått last og brast med Posten og vært to bærebjelker gjennom alle sine år i bedriften. De har erfaring fra flere arbeidsplasser i Posten og har vist stor omstillingsdyktighet og pågangsmot, sier Stene.

LES OGSÅ: Nye frimerker med falkeblikk

Minst 30 år

Medaljen for lang og tro tjeneste deles ut av Det Kongelige Selskap for Norges Vel i 1888. Det er i følge statuttene «en påskjønnelse til særlig fortjente arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver».

Mer om Folk?

Hver uke skriver vi saker om interessante og engasjerte mennesker i Adresseavisens Folk-spalte. Les flere intervjuer her.

Har du tips til folk vi bør snakke med? Send inn til folk@adresseavisen.no

På forsiden nå