Voldelig natt i Trondheim

Uvanlig mange «ørtæva» delt ut natt til lørdag.

Saken oppdateres.

Det startet i det politiet omtaler som «den harde perioden» mellom klokka 1 og 3 om natten. En vakt ved et utested blir slått ned. To personer blir innbragt til arresten.

Slått med flaske

En halvtime senere blir en mann slått i hodet med en flaske inne på et utested på Solsiden.

- Han måtte til legevakta med en solid kul i hodet, men han skal ikke være alvorlig skadd. Det har blitt delt uvanlig mange «ørtæva» til å være natt til lørdag, sier Arnt-Harald Aaslund, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

Tatt med narkotika

Til sammen sitter elleve personer i arresten ved Sentrum politistasjon lørdag morgen. Blant dem er det også personer som er innbragt for narkotikalovbrudd.

- Det handler stort sett om folk som vi møter ute på byen som er tydelig ruspåvirket. Når vi undersøker nærmere finner vi narkotiske stoffer på dem. Dette er saker vi vil følge opp videre i helga, forklarer Aaslund.

Vold på Fosen også

På Brekstad i Ørland var det også en slåsskamp natt til lørdag.

- Det var tre unge menn i 18-19-årsalderen som var innvolvert. Den ene måtte tilbringe noen timer i arresten. Han trengte litt tid til å tørke opp og tenke seg om. De andre to ble kjørt hjem til foreldrene, noe som vanligvis bruker å være nok i slike tilfeller, forteller operasjonsleder Arnt-Harald Aaslund, ved Trøndelag politidistrikt.

Følg Adresseavisen på  Facebook Instagram  og  Twitter

På forsiden nå