27 kjøretøy mistet skiltene i kontroll i Trondheim

Statens vegvesen sjekket over 4000 biler i kontrollen på Sandmoen.

Sjåføren av denne tilhengeren hadde glemt å sette inn kontakten i tilhengeren, slik at den manglet lys. Det ble vedkommende anmeldt av Statens vegvesen for. 

Saken oppdateres.

Mellom klokken 05 og 12 onsdag hadde Statens vegvesen kontroll av kjøretøy på Sandmoen i Trondheim. 4069 kjøretøy ble sjekket. 27 av dem var begjært avskiltet. Ti av kjøretøyene hadde ikke gått gjennom den periodiske kjøretøykontrollen.

LES OGSÅ: Her gløder bremsen på tilhengeren

LES OGSÅ: Varebilen hadde 1330 kilo overlast av frukt og bær

- Det er ikke noe overraskende resultat. Det er slik på de fleste kontroller. Kontrollene viser at det er litt å hente før alt er på stell. Dette er rent trafikksikkerhetsarbeid, sier fagleder Jan Ivar Moen for utekontrollen til Statens vegvesen.

Dette er den andre store kontrollen Statens vegvesen har hatt denne uken.

I tillegg til kjøretøyene som var begjært avskiltet, ble det skrevet ut 55 kontrollsedler for tekniske mangler. Ti sjåfører hadde ikke med seg førerkortet eller vognkortet, og må derfor betale 500 kroner i gebyr.

LES OGSÅ: - Dette vogntoget bør ikke rulle på veien

På forsiden nå