OmAdressert:

- Jeg er glad for at miljøvern er blitt «mainstream»

Skuespiller og lokalpolitiker Marianne Meløy er gjest i denne ukas «OmAdressert». MDG-politikeren er glad for at «alle» partiene nå er blitt grønne.

Skuespiller og lokalpolitiker Marianne Meløy er gjest i denne utgaven av «OmAdressert». Sammen med politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Harry Tiller og Terje Eidsvåg oppsummeres nyhetsuka.   Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

Marianne Meløy er skuespiller ved Trøndelag teater og bystyrerepresentant for Miljøpartiet De Grønne i Trondheim.

Hun er tilfreds med at stadig flere partier nå har flyttet miljøspørsmål opp på sin dagsorden, og er svært spent på hva Arbeiderpartiets landsmøte vil si om vern av Lofoten, Vesterålen og Senja.

Kunstens kår i Trondheim

Adresseavisen har den siste uka belyst kunstens kår i Trondheim, og blant annet startet en debatt om hvorfor Trøndelag kunstmuseum ikke klarer å få trønderne innom dørene for å se på kunst.

- Noen ganger er det en målestokk å se på hvor mange som kommer på utstillingene, men noen ganger er det ikke det. Museene i Sør-Trøndelag har besøkstall på over 500 000 samlet. Vi vil alltid så i klem mellom børs og katedral, men noen ganger er det den ordentlig smale kulturen som bringer oss videre. Jeg er en hund etter smal kultur, men også det skikkelig brede, sier Meløy.

I denne utgaven diskuterer panelet også Adresseavisens siste meningsmåling og partienes oppslutning nå midt i landsmøtesesongen.

Tips til påskekrim

Påsken står for døra, og det er tid for krim. Tone Sofie Aglen gir deg sine krimfavoritter ved inngangen til den stille uken.

Du kan lytte til «OmAdressert» via denne linken, eller ved å trykke på bildet nederst i saken.

Bruker du iTunes så kan du høre «OmAdressert» ved å trykke her.


 
På forsiden nå