Student fra Trondheim vant 27,5 millioner

28-åringen sto og skrudde Ikea-møbler da han fikk beskjeden. - Nå kan jeg jo oppgradere leiligheten min til en litt større med fin utsikt, var reaksjonen.

Ti heldige nordmenn kunne feire en premie på ca 27,5 millioner hver i Viking Lotto, og programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang jublet for de heldige spillerne. En av dem var en student i Trondheim.  Foto: Sverre Houmb

Saken oppdateres.

Adresseavisen omtalte onsdag en norsk Viking Lotto-andelsbank på ti heldige spillere som hadde vunnet drøyt 275 millioner.

En av de heldige viste seg å være en student i Trondheim. Han hadde følgende reaksjon da Norsk tipping ringte og ga ham beskjeden om at han var en av de ti som hadde vunnet vel 27,5 millioner kroner.

LES OGSÅ: Ny Lotto-millionær i Trøndelag

Vil reise

- Nå er jeg bare helt nummen i kroppen. Jeg klarer liksom ikke å fokusere. Dette er bare helt utrolig, og noe jeg aldri hadde drømt om, sa 28-åringen, før han la til:

- Jeg sto å skrudde Ikea-møbler, men nå måtte jeg sette meg ned. Jeg er student, men nå kan jeg jo oppgradere leiligheten min til en litt større med fin utsikt. Kanskje jeg også skal reise litt.

Vinnerrekka 11 - 3 -17 - 20 - 32 - 31, var den eneste. Dermed fikk hver av de ti vinnerne ca. 27,5 millioner kroner hver. De ni andre vinnerne kom fra Møre og Romsdal, Hordaland, Oslo, Akershus, Nordland og Telemark.

LES OGSÅ: Kvinnen tok ikke telefonen fordi hun trodde det var en telefonselger

Ventet på beskjed

En av de andre vinnerne, en mann i 30-årene fra Herøy i Møre og Romsdal, hadde følgende å si da han fikk millionbeskjeden:

- Wow, det er fantastisk!

Mannen hadde søkt opp nummeret til Norsk tipping, og da de ringte ham opp igjen torsdag morgen ventet han på bekreftelsen, opplyser Norsk tipping.

- Så det er virkelig sant? Det er så mye penger at jeg ikke aner hva jeg skal bruke de på enda. 

På forsiden nå