Adresseavisen omtalte onsdag en norsk Viking Lotto-andelsbank på ti heldige spillere som hadde vunnet drøyt 275 millioner.

En av de heldige viste seg å være en student i Trondheim. Han hadde følgende reaksjon da Norsk tipping ringte og ga ham beskjeden om at han var en av de ti som hadde vunnet vel 27,5 millioner kroner.

Vil reise

- Nå er jeg bare helt nummen i kroppen. Jeg klarer liksom ikke å fokusere. Dette er bare helt utrolig, og noe jeg aldri hadde drømt om, sa 28-åringen, før han la til:

- Jeg sto å skrudde Ikea-møbler, men nå måtte jeg sette meg ned. Jeg er student, men nå kan jeg jo oppgradere leiligheten min til en litt større med fin utsikt. Kanskje jeg også skal reise litt.

Vinnerrekka 11 - 3 -17 - 20 - 32 - 31, var den eneste. Dermed fikk hver av de ti vinnerne ca. 27,5 millioner kroner hver. De ni andre vinnerne kom fra Møre og Romsdal, Hordaland, Oslo, Akershus, Nordland og Telemark.

Ventet på beskjed

En av de andre vinnerne, en mann i 30-årene fra Herøy i Møre og Romsdal, hadde følgende å si da han fikk millionbeskjeden:

- Wow, det er fantastisk!

Mannen hadde søkt opp nummeret til Norsk tipping, og da de ringte ham opp igjen torsdag morgen ventet han på bekreftelsen, opplyser Norsk tipping.

- Så det er virkelig sant? Det er så mye penger at jeg ikke aner hva jeg skal bruke de på enda.