Har noen sett kosekaninen til Madeleine?

Madeleine (5) mistet kosekaninen sin da hun var på ferie med familien i Trondheim i påsken.

Madeleine (5) har felt mange tårer etter at kosekaninen «Ko» forsvant under påskeferien i Trondheim. Nå håper hun og moren at noen i Trondheim har sett den.   Foto: PRIVAT

Saken oppdateres.

- Det er helt krise i heimen. Min datter gråter og gråter fordi hun savner kosen sin som hun har hatt siden hun var nyfødt, sier mamma Marina Nordhaug.

Familien fra Kristiansund var på ferie i Trondheim fra søndag til onsdag i påskeuken. Den rosa kosekaninen «Ko» var selvfølgelig også med. Tirsdag kveld var familien ute og spiste på Egon. Da lå kosen under vognen til lillesøsteren.

Sist sett tirsdag kveld

- Det er det siste vi husker av den. Vi tror den ble med tilbake på hotellet etterpå, og at den forsvant en gang i løpet av onsdag formiddag, sier Nordhaug.

LES OGSÅ: Flyvertinnen og reiseekspertens tips: Slik reiser du best med barn

Det var da de skulle reise hjem onsdag ettermiddag at de oppdaget at kosen var borte.

Først endevendte de bilen i jakten på kaninen, deretter begynte de å ringe rundt til alle stedene de hadde vært innom fra tirsdag til onsdag. Men kaninen var fortsatt sårt savnet.

Er blitt et familiemedlem

- Vi har snakket med hotellet og Nor Tekstil som vasker tøy på hotellet, og i dag har jeg ringt rundt til enda flere butikker, men kaninen er søkk borte, sier Nordhaug.

Madeleine (nå 5 år) fikk kosekaninen «Ko» i barselsgave. Siden har den fulgt henne i tykt og tynt.  Foto: PRIVAT

 

Moren forteller at Madeleine fikk kosekaninen «Ko» i barselsgave. Siden har hun alltid hatt den med seg, både i senga, i barnehagen og på sykehusopphold. Den har til og med et eget barnesete i bilen, forteller Nordhaug.

- Den er blitt som et familiemedlem. Det er noe med lukten av den som hun liker så godt. Vi har den samme kaninen i grønt, men det blir ikke det samme, sier hun.

LES OGSÅ: Nå er Vilde og «Rotta» gjenforent

Slik ser kaninen ut.   Foto: PRIVAT

- Tror du Ko skriker etter mammaen sin?

Det er ikke første gangen kaninen har forsvunnet. Tidligere har den vært etterlyst i lokalavisa i Kristiansund, Tidens Krav. Da kom den til rette.

LES OGSÅ: Slik gikk det da familien med tre barn under to år skulle til fotografen

Nå håper familien at noen av Adresseavisens lesere har sett kaninen.

- Madeleine sier at det skal gå bra, men de første dagene var helt tragiske. «Tror du Ko skriker etter mammaen sin», spør hun meg. Hun savner den veldig, og vi håper virkelig den dukker opp igjen.

Har du sett kaninen - kontakt Marina Nordhaug på mobil 909 39 082.

På forsiden nå