Politiet ønsker tips:

Kvinne i 40-årene har anmeldt overfall og voldtekt

Kvinnen inne til politiavhør søndag.

Bilde av området Solsiden - Verftsbrua, tidlig søndag morgen.  Foto: VEGARD EGGEN

Saken oppdateres.

Politiet fikk melding om voldtekten litt før klokka fire i natt.

To menn skal ha vært til stede da overfallet skjedde.

- En av dem skal ha gjennomført selve overgrepet, mens den andre skal ha oppholdt seg i nærheten, sier politiførstebetjent Arve Vagnild til Adresseavisen. Vi har en foreløpig beskrivelse av mennene som kvinnen ga i natt. Den ønsker vi ikke å gå ut med på dette tidspunktet, av etteforskningsmessige hensyn, sier Vagnild.

Flere vitner avhørt søndag

Krimvaktleder Marit Johanne By opplyser at flere personer har vært inne til vitneavhør i løpet av søndag. Det er også gjort formelt avhør med kvinnen.

- Kvinnen i 40-årene har anmeldt overfall og voldtekt. Hun har forklart at hun hadde vært ute på Solsiden lørdag kveld, og at hun ble overfalt av to menn ved Verftsbrua  mellom klokka 02. og 3.45 natt til søndag. Så langt er det ingenting som tyder på at kvinnen kjente de to mennene, opplyser By.

Kvinnen ble ivaretatt av helsepersonell natt til søndag. Krimvaktleder ønsker ikke å kommentere hennes helsetilstand søndag.

- Vi har mottatt flere tips fra publikum som vi ettergår, og skal også innhente aktuelle videoer fra overvåkingskamera i området. Så langt har vi ikke mottatt tips som har ført til gjennombrudd i saken, sier By.

Ønsker tips om observasjoner

Politiet opererer så langt med et vidt tidsrom da de ikke vet nøyaktig når dette har skjedd, og operasjonsleder Ebbe Kimo sier at de ønsker tips fra de som har passert Verftsbrua fra klokka 2 til klokka 03.45 i natt:

- Alt av observasjoner er interessant for oss. Vi vet så langt ikke eksakt når dette har skjedd. Og har vitner sett en kvinne sammen med én eller to menn, og det er noe ved dette de har stusset på. Enten at stemningen ikke har sett helt god ut, eller at de har observert en person som har løpt vekk. Mye av dette kan selvfølgelig se ut som vanlig beruselse på en lørdagskveld, men det er viktig at vi får inn observasjoner på hva som har skjedd på Solsiden og ved Verftsbrua i dette tidsrommet, og publikum kan ta kontakt med oss på telefonnummer 02800, sier operasjonsleder Ebbe Kimo hos politiet i Trøndelag.

Ved halv tolv tida søndag formiddag hadde politiet ennå ikke mottatt tips fra mulige vitner, ifølge politiførstebetjent Arve Vagnild.

- Har dere per nå noen mistenkte i saken?

- Nei. 
På forsiden nå