Politiet saumfarer overvåkningsvideoer etter anmeldt overfallsvoldtekt

Ingen er så langt pågrepet etter at politiet fikk melding om voldtekt ved Verftsbrua på Solsiden i helga.

Observasjoner: Politiet vil fortsatt ha kontakt med personer som kan ha opplysninger om den anmeldte overfallsvoldtekten fra natt til søndag. Den fornærmede kvinnen har forklart at overgrepet skjedde ved Verftsbrua. 

Saken oppdateres.

Det var litt før klokken 04.00 natt til søndag at politiet fikk melding om saken. En kvinne i 40-årene anmeldte overfall og voldtekt.

Kvinnen hadde vært ute på Solsiden lørdag kveld og har overfor politiet forklart at hun ble overfalt ved Verftsbrua mellom klokka 02.00 og 03.45 natt til søndag. Det opplyste krimvaktleder Marit Johanne By ved Sentrum politistasjon i Trondheim til Adresseavisen i helga.

LES OGSÅ: Anmeldte toalett-voldtekt på utested i Trondheim

Vil fortsatt ha tips

Etter at blant annet Adresseavisen omtalte saken, har politiet fått inn flere tips.

- Det har kommet opplysninger til politiet som vi følger opp videre. Vi har ennå ikke kommet noe nærmere en konkret gjerningsperson eller pågripelse, og er fremdeles interessert i å komme i kontakt med folk som kan ha observert noe mellom 02.00 og 03.00 natt til søndag, sier politiadvokat Marianne Høyer ved voldtektsteamet i Trøndelag politidistrikt.

Det anmeldte overgrepet skal ha skjedd på Solsiden-siden av Verftsbrua ved DNB-bygget. Kvinnen har forklart seg om to menn - en gjerningsmann og en som var sammen med ham, opplyser Høyer.

LES OGSÅ: Dømt til syv års forvaring for voldtekter av to prostituerte

Snakket gebrokkent

- De snakket gebrokkent norsk og et annet språk enn norsk seg imellom, sier politiadvokaten.

Politiet har siden anmeldelsen jobbet med å innhente overvåkningsvideoer fra området.

- Vi går nå gjennom dette materialet, noe som er tidkrevende, sier Høyer.

Etterforsker: Politiet etterforsker voldtektssaken, men ingen er så langt pågrepet, opplyser politiadvokat Marianne Høyer. 

Etterforsker: Politiet etterforsker voldtektssaken, men ingen er så langt pågrepet, opplyser politiadvokat Marianne Høyer. 

På forsiden nå