Sperret veien for politiet og ble innbrakt for besittelse av narkotika

Politiet melder om ingen større hendelser fra natten, men erfarne politifolk sier det er lenge siden de har sett så mye rus og dumskap.

Saken oppdateres.

- Siden vi gikk på vakt ved midnatt har vi fem stykker sittende i arrest, sier operasjonsleder Bernt Tiller hos politiet i Trøndelag.

Politiet skulle rykke ut til et annet oppdrag, da en person stilte seg opp og blokkerte veien ved Solsiden. Og det ble også funnet en mindre mengde narkotika på vedkommende.

Hva var vedkommende sin forklaring på å stille seg opp midt i veien?

- Det skal han få forklare seg om utpå formiddagen i dag, vedkommende sitter nå i arrest, sier operasjonsleder Bernt Tiller.

Natten skal ha forløpt uten de helt store hendelsene, men ifølge operasjonsleder Tiller er det mange som har blitt bortvist fra sentrum i løpet av natta.

- Vi har hatt erfarne politifolk ute i natt, og de sier det er lenge siden de har sett så mye rus og dumskap, sier operasjonsleder Tiller.

Hvor mye slossing rundt utesteder og dørvakter som har vært i løpet av natta, får de ikke oversikt over før eventuelle anmeldelser kommer inn utover formiddagen.


 
§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå