Her kommer Trondheims nye pol

Det nye Vinmonopolet på Heimdal etableres i november.

Nytt pol. I november åpner Vinmonopolet i dette bygget på Heimdal.   Foto: Jens Søraa

Saken oppdateres.

For nøyaktig ett år siden vedtok Trondheim-politikerne å øke antall utsalgssteder fra sju til åtte, og at dette ble lagt til Heimdal etter Vinmonopolets ønske.

Beste alternativet

Den gang var det ikke bestemt hvor, men nå har Vinmonopolet funnet egnet sted. I søknaden heter det:

«Etter befaring av samtlige tilbud valgte vi å forhandle videre med Ren Heimdal AS. Det er inngått avtale om leie av lokaler i Ringvålveien 3–7. Lokalet i Ringvålveien 3–7 fremstår som det beste alternativet i forhold til publikumsadkomst, parkeringsforhold og annen handel, samt at de tilfredsstiller vår strenge tekniske spesifikasjon, som bidrar til å gi optimale driftsforhold for våre ansatte. Vareleveringen vil bli svært god, og leievilkårene er tilfredsstillende.»

Formannskapet behandlet saken tirsdag, og sa enstemmig ja til beliggenheten.

- Dette vil revitalisere Heimdal sentrum, sa Sissel Trønsdal (Ap).

Morten Opøyen, eiendomsforvalter i Lord Eiendom AS (100%-eier av Ren Heimdal AS, journ.anm.), sier at Vinmonopolet overtar lokalet 30. oktober.

LES OGSÅ: - Vi må kunne kjøpe øl og vin på Ranheim

Åpner i november

- Målet er at polet er klar til åpning den 10. november. Vi relokaliserer Notabene, Boots apotek og Nille slik at polet kommer inn der apoteket er i dag. Vi har ledige lokaler slik at alle butikkene vil være i sokkelen av bygget, sier Opøyen.

Polet vil bli cirka 335 kvadratmeter stort.

I dag er det pol på Byhaven, City Syd, City Lade, Nedre Elvehavn, Valentinlyst, Bankkvartalet og Gamle Oslovei 1–5 på Byåsen.

På forsiden nå