Trafikkuhell på Omkjøringsveien

To biler sto fast i venstre felt.

Saken oppdateres.

Det var redusert framkommelighet på Omkjøringsveien på E6 i Trondheim på grunn av et trafikkuhell. Vegtrafikksentralen meldte dette på Twitter klokken 16:32. Ifølge NRK Trafikk skal det ha vært en kollisjon nederst i Moholtlia som skal ha ført til at to biler sto i venstre felt i sørgående retning.


 

- To kjøretøy har stoppet i venstrefeltet, like før fotoboksen som står ved avkjøringen på Sluppen. Det fører med seg problemer nå som trafikkmengden er forholdsvis stor. Nødetatene er på stedet, og vi har foreløpig ikke fått noen meldinger om at det skal være snakk om personskader, forklarte Roger Dalsaunet ved Vegtrafikksentralen tidligere i ettermiddag.


Trafikken skal nå gå som normalt.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?