Sommerpraten:

Første ferietur med hele familien

I sommer slår Adresseavisen av en prat med sommermenneskene i Trondheim. Ragnhild og datteren Sigrid fra Orkanger nøt det fine været på Solsiden denne uka.

Ragnhild Gangås Evjen (38), Sigrid Evjen (7) nøt det fine været på Solsiden i forrige uke. 

Saken oppdateres.


Profil
  • Navn: Ragnhild Gangås Evjen 38 år og Sigrid Evjen 7 år.
  • Fra: Orkanger.
  • Aktuell med i sommer: Ferietur til Barcelona.
 

Hva er planene i sommer? I år er det første gangen hele familien på fire skal på ferie sammen, og vi gleder oss veldig. Vi reiser til Barcelona i juli der vi har leid en leilighet med eget basseng som ligger i nærheten av stranda. Planen er å slappe av, spise godt og se Barcelonas severdigheter. Mitt yngste barn Einar blir 4 år dagen vi reiser, så da blir det en liten bursdagsfeiring også.

Hva er dere mest opptatt av om dagen? Det har vært mye dårlig vær i sommer så det har blitt mye inneaktiviteter, TV-titting og legobygging for de minste. Men i dag er det sol så da passer vi på å spise litt is.

Deres beste sommerminne? Da vi var i Thailand i vinter. Det var jo ikke vinter der da, så vi koste oss i varmen og badet, sier Sigrid 7 år.

Hva viser dere fram til turister i Trondheim? Jeg jobber i hotellbransjen og prater med en del turister. Jeg pleier alltid å tipse om at Nidarosdomen og Nordre gate er verdt et besøk.

Sommerfavoritter

I glasset: Ginger ale og brus med isbiter.

På grillen: Pølser til barna og koteletter til de voksne. Men det hender også at vi griller grønnsaker og fisk.

På ferie: Barcelona.

Musikk: Jovial med Freddy Kalas er minstemann Einar sin favoritt. Den synger han hele tiden.

På forsiden nå