- Vi har gjort en god del undersøkelser på stedet, og vi har også avhørt en del vitner. Vi har alle muligheter åpen, men har funnet ting som har tydet på at det kan være en ulykke, sier krimvaktleder Kristian Mørkved i Trøndelag politidistrikt.

Mannen i 20-årene ble funnet  i Ørjaveita i Trondheim sentrum rundt klokken halv to natt til søndag. Han var bevisstløs og hadde omfattende skader. Det er fortsatt uklart hva som har skjedd med ham. Politiet har ingen mistenkte i saken.

Ikke fare for liv

Han er behandlet for bruddskader i ansikt og armer ved St. Olavs hospital.

– Han er hardt skadd, men det er ikke fare for liv, sier Mørkved.

Politiet har ikke hatt formelt avhør med den skadde mannen på bakgrunn av hans tilstand. De regner med å ta kontakt med han i løpet av mandag.

Har snakket med vitner

Politiet ønsker fortsatt å komme i kontakt med vitner som måtte ha opplysninger om hendelsen. Mørkved forteller at ingen nye vitner har meldt seg i saken.

- Vi har snakket med personene som kom til stedet, og ellers personer som har vært i området.

Mannen i 20-årene ble funnet med omfattende skader i Ørjaveita i Trondheim sentrum.

- Det var to personer som kom over han og meldte fra til politiet. Dette var mellom klokken 01.30 og 02.00 natt til søndag, sier Mørkved.

Kriminalteknikere arbeidet på stedet søndag ettermiddag. Foto: Sebastian Bjerkvik

Søndag undersøkte politiet stedet mannen ble funnet.

- Vi har jobbet på stedet med både taktiske og tekniske undersøkelser for å finne ut hva som har skjedd, og hvordan han har fått disse skadene, sa krimvaktleder Arild Hopsø i Trøndelag politidistrikt  til adressa.no søndag.

Hopsø fortalte at mannen var bevisstløs akkurat da han ble funnet, men kom til bevissthet etter hvert.

Politiet gjør tekniske undersøkelser i Trondheim sentrum etter funnet av en mann med omfattende skader, natt til søndag. Foto: Morten Antonsen
Politiet gjør tekniske undersøkelser i Trondheim sentrum etter funnet av en mann med omfattende Foto: skader, natt til søndag. Sebastian Bjerkvik

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter