Fra Rindal til Bindal:

Dagens agdenesing

Aart Erik Selbekk trives i kommunen, men skulle ønske den hadde litt flere innbyggere.

Fornøyd innbygger: Dagens agdenesing heter Aart Erik Selbekk (19). I sommer jobber han på Prix i Lensvik. 

Saken oppdateres.

Navn: Aart Erik Selbekk

Alder: 19

Fra: Vollahaugen i Lensvik.

Aart Erik er halvt nederlandsk, men har vokst opp i Agdenes og bodd der hele livet.

- Det er et veldig greit sted å vokse opp. Alle kjenner alle, og det skaper en god trygghet. Samtidig er det litt dumt med all sladderen det resulterer i. Alle får høre om alt ganske fort.


 
Les alle Adresseavisens saker fra Rindal til Bindal

Han er også fornøyd med tilbudene i kommunen.

- Vi har både fotballbane, svømmehall og fjell. Det mangler egentlig ingenting. Og skulle man trenge noe i byen, er det bare å ta båten. Likevel skulle det gjerne vært litt flere folk i kommunen, sånn at man har flere å henge med.

I 2020 blir Agdenes til Orkland når de slår seg sammen med tre andre kommuner. Aart Erik tror egentlig ikke det blir så stor forskjell.- Jeg liker kommunen slik den er nå, men dersom en sammenslåing gjør det lettere for dem som styrer det hele, så for all del. Lensvik forblir jo uansett Lensvik.

Nesten hver dag i sommer jobber 19-åringen på Coop Prix i Lensvik, hvor han har hatt helgejobb ved siden av skolen i cirka ett og et halvt år. Nå er han ferdig med videregående og har planene klare.

Lensvik-bær: I Lensvik presiseres det at jordbærene er lokale. - Det skulle tatt seg ut om vi solgte noe annet enn Lensvik-bær, sier Aart Erik og smiler. 

 

- Etter sommeren skal jeg begynne i militæret, men jeg vet ikke ennå om jeg skal starte i august eller i januar.

Se flere glimt fra Adresseavisens reportasjetur her.

På forsiden nå