Mann ble lottomillionær mens han var på Åge-konsert

- Dette har vært en fantastisk helg, sier den anonyme mannen fra Byåsen til Norsk Tipping.

Et sted i folkehavet på Sverresborg sto mannen som under Åge-konserten ikke visste hvor mye han hadde til felles med hovedpersonen i Åges sang «Min dag».  Foto: MORTEN ANTONSEN

Saken oppdateres.

En mann fra Byåsen i Trondheim vant hele 9,5 millioner kroner i lørdagens lottotrekning, melder Norsk Tipping i en pressemelding.

- Det er en drøm

Norsk Tipping fikk imidlertid ikke tak i mannen da de ringte ham gjentatte ganger lørdag. Grunnen til at han aldri svarte var enkel: han var nemlig på Åge-konserten på Sverresborg. Om han sang med på Åges «Min dag» vet vi ikke, men nå har han iallfall all grunn til å stemme i «Herregud, for en herlig dag».

Se bildene fra Åge-konserten på Sverresborg

I Åge-sangen vinner den heldige mannen 5,2 millioner. Trondheimsmannen har altså vunnet nesten det dobbelte.

- Det er helt sykt! Gud bedre. Det er en drøm, eller det er vel noe alle drømmer om, sier den lykkelige mannen på 40 til Norsk tipping søndag formiddag.

- Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre

Ifølge tippeselskapet kom det et enormt jubelbrøl da han sjekket tallene på mobilen.

- Det er helt vilt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er så mye penger. Dette har vært en fantastisk helg, sier den anonyme mannen fra Byåsen til Norsk tipping.

- En opplevelse utenom det vanlige, i perfekte rammer på fine Sverresborg, skriver vår anmelder om Åge-konserten.

Det var gull-lottotrekning lørdag med 28 millioner kroner i potten. I tillegg til mannen fra Trondheim er en mann fra Os og en kvinne fra Eidsvoll ferske vinnere av 9 533 745 kroner hver.

Adresseavisen intervjuet Åge Aleksandersen før konserten - les mer her.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå