Venner og familie leter etter savnet student

BI-studenten (20) har vært savnet i snart to døgn. Venner og pårørende er ute på leting, og ber om hjelp via Facebook.

Kompisgjengen lette etter studenten onsdag kveld. 

Saken oppdateres.

Politiet leter fortsatt etter den savnede 20-åringen etter at han forsvant natt til tirsdag.

- Vi vil gjerne ha opplysninger fra folk som kan ha sett den savnede, sa krimvaktleder Geir Langås ved Sentrum politistasjon onsdag.

Onsdag kveld opplyser Krimvakta ved Sentrum politistasjon i Trondheim at de fortsatt leter etter studenten. Politiet har innhentet trafikkdata for å spore den savnedes mobil, og jobber med å hente videoer fra overvåkningskameraer i området.

LES OGSÅ: Student savnet etter fadderfest i Trondheim

Flere samlet seg

Et 20-talls antall mennesker, blant dem venner, familie og frivillige, har lett etter 20-åringen onsdag. Letingen har pågått siden onsdag formiddag. Onsdag kveld hadde et sted mellom 20 og 30 personer samlet seg ved Leütenhaven for å lete etter den savnede studenten. De er delt opp i grupper som leter på forskjellige steder i Midtbyen.

En kompisgjeng som er med på letingen var sammen med studenten tidligere på kvelden før han forsvant natt til tirsdag.

- Vi ble kontaktet av søsteren en time etter han skulle ha vært hjemme med spørsmål om vi hadde sett han. Allerede da begynte vi å se etter han i byen uten å finne ham. Vi er overrasket over det som har skjedd, forteller kompisgjengen.

Lett flere steder

Ifølge en i familien til den savnede har de lett i Elgesetergate, Klæbuveien og andre parallelle gater, opp mot Prinsenkrysset og i retning Lerkendal. Onsdag kveld fortsetter letingen i Midtbyen og mot Solsiden, samt andre steder der 20-åringen kan ha befunnet seg da han forsvant.

Leteaksjonen koordineres via en event på Facebook.


 

Sendte melding

Studenten ble sist sett natt til tirsdag, da han forlot utestedet The Mint i Trondheim. Like før 01.00 sendte han melding til søsteren at han befant seg ved Elgeseter bru, på vei hjem.

Han var kledd i en mørkegrønn bomberjakke, rød sid t-skjorte, svart adidas-cap og blå dongeribukser, opplyste politiet onsdag.

På forsiden nå