BI-rektor: - Håper han blir funnet i god behold

Medstudenter har deltatt i en privat leteaksjon etter 20-åringen som ble meldt savnet natt til tirsdag.

Politiet har søkt etter den savnede på flere steder i Trondheim torsdag. Her foregår søk under Elgeseter bru. 

Saken oppdateres.

- På vegne av studenter og ansatte ved BI uttrykker jeg bekymring for den meldingen vi har fått om at en av våre studenter i Trondheim er meldt savnet. Vi håper studenten snarest mulig blir funnet i god behold, sier rektor ved handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand, til studiestedets hjemmeside.

- Mange har vært ute

Ledelsen ved skolen har dialog med politiet. Skolen stiller også sine lokaler til rådighet dersom studenter ønsker å møtes.

- Vi er kjent med at flere av våre studenter er ute og leter. I forbindelse med det stiller vi våre lokaler til disposisjon for at de kan komme innom campus og møtes, snakke sammen og få mat og drikke, sier kommunikasjonssjef Ole Petter Syrrist-Leite til Adresseavisen torsdag formiddag.

Venner og familie koordinerer leteaksjonen der studentene deltar.

De opplyser på Facebook-siden, der de har koordinert leteaksjonen, at det private søket inntil videre er avsluttet siden politiet nå er i gang med sine søk.

Savnet: Politiet vil gjerne ha kontakt med personer som kan ha sett denne savnede studenten. Han forsvant etter en fadderfest i Trondheim sentrum natt til tirsdag.  Foto: privat

Les også: Venner og familie leter etter savnet student

Epost til medstudentene

2. og 3. klassingene starter først neste uke. Dermed er det i stor grad første års studenter og fadderne som er i byen nå. 20-åringen ble meldt savnet natt til tirsdag denne uken etter en fadderfest.

Les også: Ingen har hørt fra denne BI-studenten (20) siden natt til tirsdag

- Vi har tett dialog med politiet og har tilbudt familien til den savnede den bistand de måtte ha behov for, sier Syrrist-Leite.

I løpet av kort tid går det ut en epost til den savnedes medstudenter med informasjon og beskjed om at skolens støtteapparat er tilgjengelig for de som måtte ønske det.

Skolen har stilt sine lokaler til disposisjon for at studentene som har vært ute og lett skal kunne ha en møteplass.  Foto: Øyvind Lein

 

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter

På forsiden nå