Etterlyser eier av lykkemynt

Ved en tilfeldighet fant Daniel Tegvik Rogstad en lapp med en 1-øring da han var på vei hjem tirsdag kveld.

Hvem er Noah? Tallene har sin skjebne, står det i brevet til Noah. 

Saken oppdateres.

Rogstad var på vei hjem fra trening, da han fikk øye på en sammenbrettet lapp på gulvet mellom Kjemiblokk 2 og Kjemiblokk 2 på Realfagsbygget på Gløshaugen.

LES OGSÅ: - Miljøet ved Trøndelag Teater er en snakkis

- Av ren nysgjerrighet plukket jeg opp lappen som viste seg å være et brev hvor det var klistret på en 1-øring fra 1964. Etter teksten å dømme er mynten en gave fra Rolf André til Noah, men noe etternavn er ikke med dessverre, forteller Daniel Tegvik Rogstad som tar en doktorgrad i batteriteknologi ved NTNU.

Godt å ha på CV-en

Han hadde ikke samvittighet til å kaste lappen med mynten, og la derfor ut en melding på Gløshaugen-gruppen på Facebook hvor han etterlyser avsender eller mottaker av brevet.

«For at Noah ikke skal ende opp med et lykkeløst liv, må vi finne ham og returnere mynten. I tillegg til at du med god samvittighet skal kunne føre opp «empatisk» og «moralsk» på CV-en din, vil du med stor sannsynlighet oppleve evig god karma hvis du hjelper til.», skriver Rogstad i innlegget på Facebook.

I tillegg har han lagt ved et bilde som viser deler av brevet.

LES OGSÅ: Forskning knuser myte om hurtigslanking

- Det står mer i brevet, men innholdet er såpass privat at jeg av hensyn til avsender og mottaker kun har tatt med nok til at rette vedkommende kan kjenne seg igjen, eller at noen som kjenner vedkommende vet det.

Karma på Gløs?

- Du lover evig god karma til den som kan spore opp Noah – er det slik at dere realister på Gløshaugen tror på slik åndelig lære?

- Haha, jeg vet ikke. Jeg håper bare Noah får lykkemynten sin, det er det viktigste, sier den samvittighetsfulle finneren.

Samvittighetsfull: Daniel Tevik Rogstad håper den rette eier får lykkemynten. 

Samvittighetsfull: Daniel Tevik Rogstad håper den rette eier får lykkemynten. 

På forsiden nå