Barneskoleelev utsatt for blotter

Politiet har patruljert ved skolebussen.

Blotteren skal ha vist seg ved skolebussen i Sjetnmarka.  Foto: ESPEN BAKKEN

Saken oppdateres.

En av elevene på småskoletrinnet ved Sjetne skole ble tirsdag utsatt for en blotter. Gutten så blotteren i krysset Trofetveien- Lykkmarka i Sjetnmarka.

Ber foreldre være oppmerksomme

Rektor ved Sjetne skole, Siv Indseth, sendte tirsdag ut en melding til foreldre og foresatte via Meldeboka.

- Saken er politianmeldt, og alle foresatte er informert. Politiet patruljerte ved skolebussen i går, sier rektor Siv Indseth ved Sjetne skole til Adresseavisen.

- Vil dere be om mer hjelp fra politiet?

- Vi har jo kontakt med politiet og jeg har bedt om bistand, og det er opp til dem hva de greier å følge opp, sier Indseth.

  - Har dere snakket med elevene om hendelsen?

- Vi snakker med elevene når de kommer med et spørsmål rundt det. Vi skal være litt forsiktig så vi ikke skremmer dem, men pedagogene gir gode svar når noen spør, sier rektoren.

Hun skriver i meldingen at politiet ønsker å identifisere mannen, og ber om at barn eller foreldre som har vært vitne til lignende episoder, tar kontakt med politiet på Heimdal.

- Vi ønsker ikke å skape unødig frykt og angst, men håper at dere foreldre er spesielt oppmerksomme med hensyn til hva barna snakker om, skriver rektoren i meldingen til foreldrene.

Ingen mistenkte

Geir Bakkhaug, etterforskningsleder ved Heimdal politistasjon, bekrefter at forholdet er anmeldt.

- Det er en sju år gammel gutt som er utsatt for dette. Vi har bare snakket med foreldrene så langt, sier Bakkhaug til Adresseavisen.

Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken. De har heller ikke fått inn meldinger om lignende hendelser i det siste, opplyser Bakkhaug.

- Jeg ønsker ikke å si så mye detaljer rundt dette. Vi ønsker å snakke med gutten, så han ikke er påvirket av andre, sier etterforskningslederen.

- Vil dere fortsette med patruljer ved skolebussene i Sjetnmarka?

- Dette var etter ønske fra skolen, i og med at det har vakt litt oppstandelse. Skolen ønsket at politiet var til stede i går, så vi må ta fortløpende vurderinger, sier Bakkhaug.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

 
§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå