Hærverk på sikringsgjerder som sperrer Brattørbrua

Statens vegvesen setter nå inn fast vakthold ved brua om nettene.

Saken oppdateres.

I løpet av natt til fredag har noen ødelagt 14 gjerder som sperrer Brattørbrua for alle trafikanter. Brua er under rehabilitering og en stor åpning midt på brua gjør det farlig å bevege seg over brua.

- Dette er grovt og alvorlig hærverk. De som har gjort dette setter ikke bare sitt eget, men også andres liv i fare, sier avdelingsdirektør Eva Solvi i Statens vegvesen.

Dette bildet viser hvorfor fulle folk ikke bør oppholde seg på Brattørbrua for tida. Brua er under rehabilitering og vil være stengt ut september.  Foto: Frank Lervik

LES OGSÅ: Skadd på Brattørbrua

LES OGSÅ: - Folk burde skjønne at det er farlig å gå her

Adressa.no omtalte for kort tid siden problemet med at fulle folk tok seg over sperringene i helgene. Da måtte både politiet, Trondheim bydrift og Securitas holde vakt på stedet.

Entreprenøren vil nå anmelde hærverket og det vil bli satt inn vakthold på brua hver natt.

Avdelingsdirektør Eva Solvi i Statens vegvesen mener de som har utført hærverket har satt eget og andres liv i fare.   Foto: Rune Petter Ness

 

- Vi som byggherre må sørge for et fast nattlig vakthold på stedet. Vi hadde allerede planlagt å ha vakter der i helga, men nå må vi må leie inn et vaktselskap som står der hver eneste natt, sier Solvi.

LES OGSÅ: Slik kan Kjøpmannsgata se ut i fremtiden

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

På forsiden nå