Nå har dette hotellet igjen Norges beste frokost

Scandic Nidelven ble dyttet ned fra tronen i fjor, men tar nå tilbake tittelen som Norges beste frokosthotell.

- Våre fantastiske medarbeidere har jobbet knallhardt hver dag for å ta tilbake prisen, sier hotelldirektør Kjetil Vassdal i en pressemelding.  Foto: Terje Svaan, Adresseavisen

Saken oppdateres.

- Scandic Nidelven gjenerobrer frokosttronen og Scandic dominerer konkurransen med totalt 12 av 19 fylkesvinnere. Det er fantastiske nyheter, og kåringen levner ingen tvil om hvilken hotellkjede som gir gjestene den beste starten på dagen, sier Morten Malting, direktør for mat og drikke i Scandic Norge, i en pressemelding.

I fjor ble Scandic Nidelven dyttet ned fra tronen, men før det var de på topp i ti år. I pressemeldingen innrømmer hotelldirektør ved Scandic Nidelven, Kjetil Vassdal, at «tapet» i fjor var en vekker for hele hotellet, selv om de også da havnet på pallplass.

- Våre fantastiske medarbeidere har jobbet knallhardt hver dag for å ta tilbake prisen, og nå beviser vi nok en gang at Scandic Nidelven har Norges beste frokost, sier Vassdal i meldingen.


Scandic Nidelven
  • Åpnet i september 2003 under navnet Rica Nidelven.
  • Hadde i utgangspunktet 221 rom. Etter en større utvidelse i 2009 har hotellet nå 343 rom.
  • Hotellet har elleve ganger vunnet kåringen av landets beste hotellfrokost, men endte i fjor på tredjeplass i konkurransen.
  • I 2014 skiftet hotellet navn til Scandic Nidelven, etter at Scandic kjøpte Rica-kjeden.
  • Hotelleiendommen eies av Incentra Eiendom, som igjen eies av Rica Eiendom Holding (66%) og E. C. Dahls Eiendom (34%).

Twinings Best Breakfast regnes som uoffisielt NM i hotellfrokost, med mer enn 400 norske hoteller som konkurrerer. Kriteriene går blant annet på kvaliteten på produktene, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet.

Les også: Scandic Nidelven bygger ut for 40 millioner

Frokostansvarlig på Scandic Nidelven, Øyvind Tiller, sier:

- Teamet mitt legger sin ære i å levere Norges beste frokost, 365 dager i året. Vi står opp 04.00 hver morgen for å gi våre gjester en best mulig start på dagen. I dette arbeidet betyr lokale leverandører svært mye for oss. Vi prøver å ta inn så mye lokalmat som mulig. Det er viktig for oss at maten vi serverer har en historie, sier Tiller i pressemeldingen.

Scandic-kjeden hadde også flest fylkesvinnere med 12 av 19 fylkesvinnere. I Nord-Trøndelag var det Scandic Hell i Stjørdal som vant.

Arild Vollan er direktør ved Scandic Hell.  Foto: Leif Arne Holme

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå