OmAdressert:

Midtbyens fremtid og #metoo-kampanjen

En ny utgave av Adresseavisens podkast «OmAdressert» ligger klar. Debatten om biler og busser i Midtbyen og kampanjen #metoo opptar panelet denne uka.

OmAdressert er ute med en ny episode der ukas viktigste nyheter er oppe til debatt. Fra venstre Harry Tiller, Kari Hovde, Trygve Lundemo og Terje Eidsvåg.   Foto: Therese Alice Sanne

Saken oppdateres.

Kommentatorene Kari Hovde, Terje Eidsvåg, Trygve Lundemo og Harry Tiller er samlet for å oppsummere denne ukas viktigste nyhetssaker.

Debatten om restriksjoner for biltrafikk i Midtbyen, hvor metrobussene skal gå og stoppe har engasjert mange lesere denne uka. Hør Adresseavisens kommentatorer diskutere Midtbyens fremtid og handelsstandens bekymring for synkende omsetning dersom privatbilene får vanskeligere kår.

Nettkampanen #metoo har fått tusenvis av kvinner over hele verden til å fortelle om sine erfaringer med overgrep og trakassering. Det er også ett av temaene panelet diskuterer i denne episoden.

Diskusjonen om praktiske og esteriske fag i skolen har vært ett hett tema denne uka. Innholdet i skolen engasjerer mange, også kommentatorene i Adresseavisen.

Du kan lytte til podkasten via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Brukler du iTunes, så finner du «OmAdressert» via denne lenken.


På forsiden nå