Overlevde på slush, burger, energidrikk og hjemmelaget wok

Lisa og Morten har tilbragt 13 timer i kinosetet i natt.

Lisa Petterson og Morten Bremseth var overveldet etter 13 timer med film-maraton.  Foto: Frank Lervik

Saken oppdateres.

- Det var en fantastisk opplevelse!

Det sier Lisa Petterson (30) mens hun pakker sammen pikkpakket som ligger strødd rundt kinosetet fremst i sal fem på Prinsen kinosenter. Her har hun sammen med samboer Morten Bremseth (34) tilbragt cirka 13 timer for å se alle Ringenes Herre-filmene på rekke og rad.

- Vi hadde med oss masse vann, brus, energidrikk og hjemmelaget wok. I en pause sprang vi bort og fikk tak i en burger også. En puff måtte vi ha med og en reisepute. Det er viktig med litt komfort, forklarer Lisa.

Sal fem ved Prinsen kinosenter var fullsatt under nattens maratonvisning av Ringenes Herre-trilogien.   Foto: Frank Lervik

LES OGSÅ: Prisen på dette popkornet: 718 kroner kiloen

- Dette var helt konge! Hele konseptet med å vise langversjonene av alle de tre filmene var helt spesielt. Man får en helt annen følelse på kino enn å sitte hjemme å se de på DVD eller Blueray. Nå skal vi sette oss i bilen å hvile litt før vi skal se filmen «A bad moms christmas». Etter det tror jeg vi må hjem å slappe av litt, sier Morten.

Maratonvisningen, som varte fra fredag kveld til lørdag morgen, var et stunt i forbindelse med kinoens dag som fortsetter hele lørdag. Ringenes Herre-trilogien ble sett av 250 personer, mens maratonvisningen av Marvel-filmer hadde cirka 80 publikummere.

- Dette var over all forventning og en super oppladning til det som skal skje i dag. I fjor kom det 11 000 personer på kinoens dag i Trondheim. Mot normalt 2000 på en vanlig lørdag, forteller senterleder Thomas Berg ved Prinsen kinosenter.

Morten Bremseth og Lisa Pettersn skulle benytte lørdags-formiddagen til å se enda en film.   Foto: Frank Lervik

LES OGSÅ: Ola Kvernberg tok med barna på kino søndag. Opplevelsen var ikke god

Kinoens dag byr på halv pris på billetter i tillegg til aktiviteter og underholdning både på Prinsen og Nova kinosenter.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

På forsiden nå