Mistenker mann for påkjørsel av kvinne

Politiet får bistand fra annet politidistrikt i trafikksak på Persaunet.

En kvinne i 30-årene ble påkjørt i en fotgjengerovergang på Persaunet mandag. Nå har politiet funnet frem til bilen som traff kvinnen.  Foto: Rune Petter Ness

Saken oppdateres.

Det var mandag ettermiddag i 13-tiden at en kvinne ble påkjørt på Persaunet i Trondheim. Bilføreren stakk av etter hendelsen.

- Påkjørselen har skjedd i en fotgjengerovergang. Kvinnen i 30-årene er kjørt til sykehus og er lettere skadd, sa operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen etter hendelsen.

Startet etterforskning

Ifølge politiet tyder alt på at sjåføren visste at han hadde truffet kvinnen. Det ble iverksatt etterforskning etter påkjørselen, hvor blant annet overvåkningskamera skulle sjekkes.

Tirsdag opplyste krimvaktleder May Britt Enmo bilen var identifisert, og lørdag morgen har politiet kommet enda et steg videre i saken.

Vet hvilken bil som ble brukt

- Bilen tilhører et firma i Trondheim, og vi har en mistenkt i saken. Han er ikke i området, så vi har sendt bistandsanmodning til et annet politidistrikt for å inndra førerkortet midlertidig, sier Torsten Ekseth, fagleder for trafikketterforskning ved Sentrum politistasjon.

- Avhørt fornærmede. Det er ikke noe nytt der. Krysset fotgjengerovergangen og skulle ta bussen fra holdeplassen ved Coop.

Kvinnen ble påkjørt da hun gikk over gaten ved Coop-butikken på Persaunet.

Tips oss! Har du opplysninger, bilde eller video?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå