E6 stengt mellom Tiller og Klett

Veien vil være stengt frem til mandag morgen.

Frem til mandag klokka 06 vil det ikke være mulig å kjøre E6 mellom Tiller og Klett.Foto: Christine Schefte

Saken oppdateres.

Fredag klokka 19 ble E6 stengt fra Sentervegen, ved av- og påkjøringsrampene ved City Syd, og til rundkjøringen på Klett. Veien åpnes igjen mandag klokka 06. Det er arbeid på den nye veien som gjør at strekningen stenges.

Ved City Syd vil av- og påkjøringene for E6 på sørsiden være stengt, mens de andre av- og påkjøringene i krysset holdes åpne. I rundkjøringen på Klett vil armen til og fra Trondheim på E6 være stengt, mens de andre armene i rundkjøringa vil holdes åpne.

Her kan du lese flere detaljer om stengingen, nytt kjøremønster fra mandag og hvordan busstrafikken påvirkes

Omkjøring via Heimdal

Når E6 er stengt blir omkjøring skiltet om fylkesvei 900 igjennom Heimdal. Trafikklysene på Heimdal vil bli satt i gulblink for å prioritere E6-trafikken, ifølge en pressemelding fra Miljøpakken.

Politiet vil være til stede på Heimdal fredag kveld og lørdag på dagtid, blant annet for å sikre gående ved kryssing av fylkesveien i perioden denne fungerer som E6. Det vil også være plassert ut trafikkvakter flere steder, heter det i pressemeldingen.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå