Sendte publikum til boligmesse i skyttelbusser

Prosjektleder Ronny Bjørnsen sier at mangelen på parkeringsplasser ikke påvirket besøket til årets boligmesse i Trondheim Spektrum.

Besøk: Drøyt 11 000 besøkte boligmessen i Trondheim Spektrum, ifølge arrangøren.  Foto: Sebastian Bjerkvik

Saken oppdateres.

- Det var nøyaktig 11 184 besøkende. Det er veldig bra. Det er vi veldig fornøyd med, sier Bjørnsen til Adresseavisen, etter at den tre dager lange boligmessen ble avsluttet søndag ettermiddag.

På grunn av byggearbeidene som nå pågår ved Trondheim Spektrum var det for første gang ikke mulig å parkere rett ved hallen. Arrangørene tilbød derfor gratis parkering på Nyhavna, og derfra gikk det skyttelbusser opp til messen.

- Det fungerte veldig bra. Det er første gangen vi prøver på noe sånt, og det tatt i betraktning, så gikk det veldig fint, sier Bjørsen.

Populær: «Sinnasnekkern» Otto Robsahm var ett av trekkplasterne på messen.  Foto: Sebastian Bjerkvik

Han sier at antall besøkende var omtrent likt som i fjor, og mener derfor at mangelen på parkeringsplasser ikke ser ut til å ha gått utover besøket.

Han sier at det eneste trøbbelet de opplevde var da en bussjåfør ikke fikk sluppet av passasjerene på riktig plass på grunn av en feilparkering.

Adresseavisen fortalte i forrige uke om en av utstillerne, Tempe VVS, som fikk sinte kommentarer fra forbipasserende da de fraktet inn utstyr til messen. Bjørnsen sier at utstilleren fikk en beklagelse.

- Han fikk en blomsterbukett fra en dame som hadde kjeftet på ham, så han er vel den blideste utstilleren vi har. Tempe VSS vant også pris for beste stand, sier han.

På forsiden nå