Nidarosdomen ligger visst i Kristiansund

Amerikanske Huffington Post skriver at Norge er et av de vakreste landene i verden. Men nettstedet har ikke helt kontroll på geografien.

Slik viser Huffington Post fra Kristiansund.   Foto: skjermdump

Saken oppdateres.

Nidarosdomen, graven til Norges skytshelgen, St. Olav, og Nidelva ligger i Kristiansund, ifølge Huffington Post. Byen er en vel bevart gammel by, heter det også i reisereportasjen. Det er som å passere en tidsmaskin. Selve hovedbildet fra byen Kristiansund viser en kajakk på vei nedover Nidelva mellom Gamle Bybro og Bakke bru. Nyhetsnettstedet med hovedsete i New York skriver om Norge som et fantastisk land og reisemål.

I tillegg skriver nettsteder spesielt om noen utvalgte byer og områder, det aller meste i nord og ingenting i øst eller sør.

Dette, derimot, er Kristiansund.  Foto: terje svaan

 

LES OGSÅ: Trollpikken mer omtalt enn Trump

Kajakk forbi fargerike brygger

I Kristiansund, eller kanskje heller Trondheim, kan du leie kajakk og padle langs de fargerike husene ved elven. Du kan også leie sykkel for å se deg om i byen. Ellers står det at det også er greit å komme seg rundt i Kristiansund med kollektiv transport, skriver Huffington Post.

Norge er et av de vakreste landene i verden, heter det i artikkelen. Landet vårt er, ifølge nettstedet, sjarmerende året rundt. Det er intet mindre enn ekstraordinært, skriver reisereporteren.

LES OGSÅ: Snart får du disse emojiene å leke deg med

Året rundt i Norge

Våren har blomstring, nasjonaldagsfeiring og folk som synger og danser hele dagen. Om sommeren har landet 19 timer med sol i døgnet, ifølge den samme omtalen. Røde, grønne og oransje farger preger den norske høsten. Du kan også få mulighet til å se snøkledde fjell og nordlyset om du besøker Norge om høsten. Men vinteren bringer med seg alles dagdrøm. nordlyset, det magiske Aurora Borealis, skriver Huffington Post.

LES OGSÅ: Fra landsby til trendy reisemål

På forsiden nå