Masseslagsmål i sentrum

Mellom 10-20 personer og fire vektere involvert ifølge politiet.

Saken oppdateres.

Klokken 02.38 natt til onsdag fikk politiet i Trondheim flere meldinger om et større slagsmål i Fjordgata.

- Det var meldinger om at mellom 10 og 20 personer var involvert i et slagsmål utenfor et utested i Fjordgata. Fire vektere skal også ha vært involvert i episoden, forteller operasjonsleder Bjørn Handegard ved Trøndelag politidistrikt.

Politiet fikk først melding om at flere vektere var blitt angrepet, men dette viste seg å ikke stemme.

- Vekterne hadde prøvd å roe ned situasjonen som oppstod blant de andre på stedet. Det hele endte med at en person ble innbragt til arresten. Vi har også registrert en fornærmet i saken. Flere personer hadde forduftet da vi kom frem. Det er også en del uklarheter om hvem som har gjort hva, forteller Handegard.

Mannen i 20-årene som ble pågrepet betegnes som mistenkt i saken og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, opplyser politiet.Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

Gikk du glipp av disse?