Passasjer slo drosjesjåfør og knuste brillene hans

Uenigheter om betaling i drosje på Kolstad.

Saken oppdateres.

Natt til fredag ble det uenigheter mellom en drosjesjåfør og en kunde på Kolstad i Trondheim.

- Vi fikk melding fra en drosjesjåfør som hadde fått seg et slag i ansiktet. Passasjeren nektet å betale den prisen sjåføren forlangte etter å ha ventet på passasjeren en stund, forteller operasjonsleder Runde Brandmo i Trøndelag politidistrikt.

Passasjeren skal ha sparket i drosjen og da sjåføren gikk ut av bilen skal han ha fått seg et slag i ansiktet slik at brillene hans ble knust, forteller operasjonslederen.

- Vi rykket ut til stedet og fikk kontakt med partene. Passasjeren var imidlertid så beruset at vi kun fikk personalia. Drosjesjåføren ble ikke alvorlig skadd, men vil anmelde saken, slik at han får erstattet brillene sine, sier Brandmo.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.      

Gikk du glipp av disse?