Guri Melby rykker inn på Stortinget

Guri Melby og Grunde Kreken Almeland, kommer inn på Stortinget etter at Venstre gikk inn i regjering. 

Guri Melby (t.v.) går inn som vararepresentant på Stortinget for Venstre-leder og ny kulturminister Trine Skei Grande (t.h). Melby er imidlertid i mammapermisjon og får en midlertidig vikar i Oslo Venstres 5.-kandidat, Tina Shagufta Munir Kornmo. Her fra Venstres landsmøte i Ålesund i fjor.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Guri Melby (36) og Grunde Kreken Almeland (26) , som er 1. og 2. vara for Oslo Venstre, rykker fram til faste møtende representanter på Stortinget for Trine Skei Grande og Ola Elvestuen, som onsdag ble utnevnt til henholdsvis ny kulturminister og ny klima- og miljøminister i den blågrønne regjeringen.

Melby er imidlertid i mammapermisjon, derfor stepper 3. vara Tina Shagufta (49) Munir Kornmo inn for henne fram til permisjonen er ferdig, opplyser Venstres kommunikasjonsavdeling.

På forsiden nå