Ikke alvorlig for mann som ble slått med balltre

Fire personer ble onsdag kveld pågrepet av politiet etter en voldshendelse i Trondheim.

Utrykning: Politiet i Trondheim rykket ut etter en melding om grov voldsutøvelse onsdag kveld.  

Saken oppdateres.

Det var litt før klokken 20.30 onsdag kveld politiet fikk melding om at en person hadde blitt slått kraftig med et balltre. Kort tid etter rykket politiet ut til et hus i Sjetnmarka hvor tre personer ble pågrepet. Litt senere, på Byåsen, ble også en fjerde person pågrepet og brakt til arresten.

Meldingen om voldshendelsen ble ringt inn fra legevakta ved St. Olavs Hospital. Melderen var en venn av fornærmede, som det ble oppgitt hadde blitt utsatt for grov vold og hadde store smerter.

Torsdag morgen forteller Frode Tyvoll ved krimvakta i Trøndelag politidistrikt at det sitter tre pågrepne personer hos dem.

- Disse personene skal avhøres i løpet av dagen. Vi har delvis en oversikt over hvordan hendelsesforløpet har vært, forklarer han.

Samtidig opplyser han om at den fornærmede ikke skal være alvorlig skadd etter å ha blitt slått med balltre.

Oppga navn og adresse

Volden skulle ha blitt utøvd av de fire personene som ble navngitt, opplyser innsatsleder Roger Mogstad til Adresseavisen.

Samtlige involverte er av utenlandsk opprinnelse. Fornærmede er i midten av 20-årene. Tre av mennene som er pågrepet er også i 20 årene, mens fjerdemann er i slutten av 50-årene.

Pengeoppgjør

Det er uklart hvor sterkt skadet fornærmede er. Bakgrunnen for hendelsen skal visstnok være et pengeoppgjør, opplyser Mogstad.


Få tilgang til alt innhold på adressa.no.

Bli abonnent nå!


Politiet fikk oppgitt adresser hvor de navngitte personene skulle befinne seg. Da politiet kom til stedet, ble de pågrepet. Til Sjetnmarka dro politiet med flere patruljer, deriblant en hundepatrulje, og brukte også skjold da de tok seg inn i huset.

Ikke «gamle kjenninger»

De involverte er ikke tidligere såkalte kjenninger av politiet.

Mogstad opplyser at hendelsen etterforskes, foreløpig med avhør av diverse personer.

På forsiden nå