OmAdressert:

Monster, metoo, Giskes comeback og sexfilm uten sex

- Folk er forvirret rundt hva som er lov i dag i disse metoo-tider. Jeg er opptatt av at det ikke nødvendigvis er straffbart om noen legger hånda si på rumpa di.

Merethe Baustad Ranum er gjest i denne ukas podkast. Hun oppsummerer små og store hendelser fra siste uke sammen med Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg og Harry Tiller.   Foto: Håvard Haugseth Jensen

Saken oppdateres.

Det sier Merethe Baustad Ranum i denne utgaven av Adresseavisens podkast «OmAdressert.» Baustad Ranum er tidligere bystyrepolitiker for Høyre i Trondheim, men er nå tilbake i jobb som jurist. Denne uka skrev hun en kronikk i Adresseavisen om metoo-kampanjen og hvor de juridiske grensene går.

- Setter du deg på fanget til noen på fest, er det ikke nødvendigvis straffbart om vedkommende legger hånda på rumpa di, sier Baustad Ranum.

Sammen med vårt faste panel, politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller, oppsummerer hun små og store hendelser fra siste uke.

Metoo, monsterdebatten og Sylvi Listhaug er to saker som har engasjert mange. Den nye popularitetsmålingen mellom statsminister Erna Solberg og Jonas Gahr Støre og Trond Giskes politiske comeback på et Ap-møte på Gjølme er andre saker som opptar podkasterne denne uka.

Du kan lytte til denne ukas utgave via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i artikkelen.

Bruker du iTunes, så finner du «OmAdressert» ved å trykke på denne lenken.


På forsiden nå