Skulle stanse bil for kontroll - da bilen stanset, manglet føreren

Politiet skulle i natt stanse en bil for kontroll, og da de fikk stanset bilen, hadde føreren stukket av til fots.

Saken oppdateres.

Det var like før klokka fire i natt at politiet traff en bil på Kattem som de ønsket å stanse for kontroll. Men før politiet hadde rukket å stanse og komme opp på siden av bilen, så hadde føreren stukket av til fots.

- Det var nysnø og det gikk relativt raskt å spore opp bilføreren, sier operasjonsleder Bjørn Handegard i Trøndelag politidistrikt.

Politiet visste ikke før de stanset bilen, at den var stjålet. Men etter å ha kontrollert skiltnummer og vært i kontakt med bileier, viste det seg at bileier trodde den stod parkert på Moholt. Og vedkommende var ikke klar over at noen hadde tatt seg inn i bilen og stjålet den. 

- Bileier ble glad for å høre at han får igjen bilen sin. Personene i den stjålne bilen er godt kjent for politiet fra før. De sitter nå i arrest hos oss, og det ble tatt blodprøve av bilfører, opplyser operasjonsleder Handegard.

På forsiden nå