Kosmorama-sjefen er gjest i OmAdressert:

- Du kan reise jorda rundt på 80 filmer

- Vi utvider mangfoldet av film i Trondheim. På Kosmorama kan du reise jorda rundt på 80 filmer, det er ganske kult.

Silje Engeness, festivaldirektør for Kosmorama, tok turen til OmAdressert denne uka. Mye om filmfestival, men også litt om politikk, Ap, vinterkulde og Spellemannspris. Fra venstre Tone Sofie Aglen, Terje Eidsvåg, Silje Engeness og Harry Tiller.   Foto: Rune Petter Ness

Saken oppdateres.

Festivaldirektør for Kosmorama, Silje Engeness, er gjest i ukas «OmAdressert». Neste uke åpner filmfestivalen i Trondheim, med 80 filmer fra hele verden og kjente stjerner på plass på den røde løperen.

Terje Eidsvåg mener Kosmorama har lyktes spesielt godt med å skape en festival for folk som bor i Trondheim, og at folk kommer for å se film de ellers ikke ville sett.

Midt oppe i alt filmsnakket i denne ukas «OmAdressert» forsøker Tone Sofie Aglen og Harry Tiller å få snakket litt om politikk også. Situasjonen i rådhuset etter Kystad-saken og tillitskrisen som den saken har skapt mellom politikerne og velgerne er naturligvis et tema.

Vinterkulda har senket seg over Trøndelag. Det setter noen stor pris på, mens andre i panelet hater vinter og minusgrader.

Du kan lytte til «OmAdressert» via denne linken, eller ved å klikke på bildet nederst i saken.

Bruker du iTunes, så finner du podkasten vår her.


 
På forsiden nå