Motorsyklist døde etter kollisjon med lastebil

Mann i førtiårene ble erklært død på stedet etter møteulykke på Sluppen.

Mannen omkom på stedet etter å ha kollidert med denne lastebilen.  Foto: Vegard Eggen

Saken oppdateres.

Det er politiet i Trøndelag som melder om ulykken på Twitter fredag ettermiddag. Hendelsen skjedde ved Siemens-bygget på Sluppen i Trondheim.


- Det dreier seg om en møteulykke der en lastebil med tilhenger har støtt sammen med en lett motorsykkel, opplyser politiets innsatsleder på stedet, Erik Bang Danielsen.

Han opplyser at føreren av motorsykkelen ble erklært død på stedet.

Kjenner forløpet

Ifølge politiet kom lastebilen nordover Bratsbergveien og svingte til venstre inn mot omkjøringsveien. I krysset skjedde sammenstøtet med motorsykkelen, som ble kjørt av en mannlig fører i førtiårene.

Politiets innsatsleder på stedet, Erik Bang Danielsen.  Foto: Vegard Eggen

 

- Også sjåføren av lastebilen er kjørt til legevakt. Han er uskadd, men medtatt etter ulykken. Vi har hatt en samtale med ham, et foreløpig avhør. Nå vil han bli møtt av arbeidsgiveren, som vil følge opp ham, sier Danielsen.

Fredag kveld opplyser politiet at lastebilsjåførens førerkort er beslaglagt.

Etterlyser vitner

Politiet har flere vitner som har gitt opplysninger om trafikksituasjonen på stedet, men så langt har ingen vitner som så selve sammenstøtet, meldt seg.

- Vi ønsker å komme i kontakt med folk dersom noen har sett det, sier Danielsen.

Åpner veien snart

Vegtrafikksentralen meldte at både Bratsbergveien mellom Omkjøringsveien og Sorgenfriveien er stengt på grunn av uhellet. Det er nå åpnet for gående forbi selve ulykkesstedet.

 

Danielsen opplyser at både politiets krimteknikere og ulykkesgruppa i Statens vegvesen har jobbet på stedet for å sikre spor. De er nå i ferd med å avslutte arbeidet.

- Vi skal nå flytte bilene og motorsykkelen. Så snart brannvesenet har fått ryddet opp litt så åpner vi for trafikk igjen, sier Danielsen

Klokken 14.33 fredag meldte politiet følgende på Twitter.

Ifølge politiet kom lastebilen nordover Bratsbergveien og svingte til venstre inn mot omkjøringsveien. I krysset skjedde sammenstøtet med motorsykkelen  Foto: Vegard Eggen

 

- Nødetatene er på stedet og det er snakk om en alvorlig trafikkulykke. Helse jobber på stedet. Skadeomfanget er uavklart. Veien forbi ulykkesstedet er stengt, meldte politiet på Twitter klokken 14.33.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

På forsiden nå