Bråk, bråk, bråk - over hele linja

Det har vært bråk rundt Listhaug, bråk om Acer, Ap og bråk rundt Facebook. Slik blir det podkast av.

Saken oppdateres.

Vårt faste panel er igjen samlet for å oppsummere den siste uka. Politisk redaktør Tone Sofie Aglen og kommentatorene Terje Eidsvåg og Harry Tiller er opptatt av Sylvi Listhaugs avgang og hvordan hennes nye rolle i Stortinget kommer til å bli. Aggresjonsnivået og ordbruken i den offentlige debatten er også tema som vi er opptatt av i denne episoden.

Acer-saken fikk Trond Giske frem i lyset denne uka. Giske, LO, Nei til EU og hans støttespillere i Trøndelag Ap, er på kollisjonskurs med Jonas Gahr Støre og partiledelsen. Acer-saken har blitt en sak som igjen viser splittelsene i Arbeiderpartiet.

Det går mot påske, og i denne podkasten får du også med deg en rekke tips til filmer, serier og bøker som kan være verdt å sjekke ut denne påska.

Du finner siste episode av «OmAdressert» via denne lenken, eller ved å klikke på bildet nederst i denne saken.

Bruker du iTunes, så finner du «OmAdressert» ved å trykke her.


 
På forsiden nå