OmAdressert:

En gjest som vil rydde i rådhuset

Høyres gruppeleder Ingrid Skjøtskift vil rydde opp i rådhuset og ta over som sjef. Derfor inviterte vi henne til podkast.

Saken oppdateres.

Denne uka ble det kjent at Ingrid Skjøtskift gjerne vil bli Høyres ordførerkandidat ved valget neste høst. Hun mener det er usunt at et stort parti har makta over så lang tid i en kommune, og varsler kamp mot 16 år med Rita Ottervik og Ap.

- Det er tette bånd mellom sentrale maktpersoner i Arbeiderpartiet. De har vært med på å spre en usunn kultur på rådhuset, sier Ingrid Skjøtskift.

Denne helga har Høyre landsmøte. Det som overrasker aller mest er partiledelsens vedtak om nachspeil-forbud i det liberale partiet Høyre. På Hell skal Trøndelag Ap møtes til sitt årsmøte, og der lover de mest radikale i partiet å gjøre sitt for å trekke hele Ap ordentlig over mot venstre i politikken. Slikt blir det podkast av.

Du kan høre podkasten via denne linken, eller ved å trykke på bildet nederst i saken.

Bruker du iTunes, så finner du OmAdressert via denne linken.


På forsiden nå